Услуги за кандидати

Вие сте току-що завършил млад талант без особено голям професионален опит или сте професионалист с квалификация и богат опит и търсите най-добрите възможности за своето кариерно развитие и разгръщане на своите умения и потенциал. Попаднали сте на правилното място.


Нашата цел е да открием заедно с Вас, каква компания и позиция е най-подходяща за Вас, къде ще имате възможности, които да позволят развитие на уникалния Ви талант и ще допринесат за професионалното Ви развитие. Стремим се да намерим оптималния баланс между потребностите и изискванията както на работодателя така и на кандидатите.


За да постигнем целта си, ние внимателно подбираме компаниите, с които работим и  предпочитаме работодатели, които се стремят към дългосрочно развитие на своите служители.


Гарантираме пълна конфиденциалност на всяка автобиография, архивираме даните така, че да имаме достъп до най-подходящите кандидати за търсената позиция, по която работим. Стремим се да поддържаме постоянен контакт с кандидатите и да разполагаме с актуална информация за тях. Това ни позволява да се свържем с тях и да ги консултираме при възникване на подходящи позиции и възможност за развитие на тяхната кариера.


Чрез регистация на сайта ни и изпращане на CV Вие увеличавате възможностите за получаване на оферти за позиции, отговяращи на Вашия опит, умения, предпочитания.


Независимо дали кандидатствате по обявена позиция или само искате да се регистрирате за бъдещи оферти, ние ви съветваме да ни изпратите своето CV и ние ще се свържем с Вас, когато се появи позиция, отговаряща на очакванията Ви.


Освен търсене на подходящи кандидати по обявени позиции на фирма работодател, ние консултираме кандидатите за работа при писане на CV, мотивационно писмо, подготовка за интервю и т.н.